SEO-24/7

Website Audit

Wij bieden een uitgebreide, diepgaande analyse van uw site. In deze context, is het noodzakelijk om te vermelden dat u uiteenlopende aspecten van uw webpagina onder de loep zullen nemen, zoals SEO, gebruiksgemak, inhoud, en technische kenmerken.

website-audit

Laat nu een gratis website audit uitvoeren!

Voer de URL in van je hoofdpagina of een andere pagina op je site en ontvang binnen ongeveer 30 seconden een prestatierapport.

Waarom zijn SEO pagina audits belangrijk?

Een SEO pagina audit is belangrijk omdat het inzicht geeft in hoe zoekmachines zoals Google jouw website beoordelen op aspecten die van belang zijn voor de zichtbaarheid van jouw site. Door regelmatig een SEO audit uit te voeren, kan je zien wat er verbeterd kan worden aan jouw website om beter gevonden te worden door zoekmachines. Dit kan helpen om de zichtbaarheid van jouw website te verbeteren en ervoor te zorgen dat jouw doelgroep jouw site makkelijker kan vinden.

Een website audit widget is een handig hulpmiddel dat aanwezig is op sommige SEO services websites. Deze widget kan worden gebruikt om een snelle audit van een website uit te voeren, waardoor de gebruiker inzicht krijgt in de huidige staat van hun website met betrekking tot zoekmachineoptimalisatie.

Door het invullen van de URL van de website en het klikken op de “START DE WEBSITE AUDIT..” knop, zal de widget een analyse uitvoeren van verschillende belangrijke aspecten van de website, zoals de laadtijd, mobiele gebruiksvriendelijkheid, en de aanwezigheid van duidelijke meta tags en titels. Het resultaat van de audit wordt vervolgens weergegeven in een duidelijk rapport, waarbij aanbevelingen worden gegeven voor verbeterpunten op de website.

Door het gebruik van deze widget, kan de gebruiker snel en eenvoudig inzicht krijgen in de huidige staat van hun website en welke verbeteringen er eventueel nodig zijn om de zoekmachineposities te verbeteren. Het is een waardevol hulpmiddel voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van de SEO van hun website.

Hoe voer je zelf een SEO pagina audit uit?

De eerste stap:

Maak een lijst van belangrijke zoekwoorden en zorg dat deze op relevante pagina’s op jouw website gebruikt worden.

Het gebruik van de juiste zoekwoorden op jouw website is cruciaal voor een goede zoekmachineoptimalisatie (SEO). Zoekwoorden zijn de woorden en zinnen die mensen invoeren in zoekmachines wanneer ze op zoek zijn naar informatie of een product. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat jouw website beter gevonden wordt in zoekresultaten en meer verkeer ontvangt.

Een van de eerste stappen die je moet nemen bij het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines, is het maken van een lijst van belangrijke zoekwoorden. Deze lijst moet zo specifiek mogelijk zijn en zoekwoorden bevatten die relevant zijn voor jouw bedrijf of niche. Hier zijn een paar tips om te helpen bij het maken van een lijst van zoekwoorden:

 • Denk aan de woorden en zinnen die jouw doelgroep gebruikt om zoekopdrachten te doen. Dit kunnen specifieke productnamen of diensten zijn, maar ook generieke zoektermen die relevant zijn voor jouw niche.
 • Gebruik zoekwoordonderzoek tools om te zien welke zoekwoorden populair zijn en hoe vaak ze worden gezocht. Dit kan je helpen bij het identificeren van zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf of niche en die veel zoekvolume hebben.
 • Maak gebruik van lange-tail zoekwoorden. Dit zijn zoekwoorden die bestaan uit meerdere woorden en specifieker zijn dan korte zoekwoorden. Dit kan de kans verhogen dat jouw website wordt gevonden door specifieke zoekopdrachten.
 

Eenmaal je een lijst hebt gemaakt van belangrijke zoekwoorden, moet je ervoor zorgen dat deze zoekwoorden op relevante pagina’s op jouw website gebruikt worden. Dit betekent dat je ervoor moet zorgen dat de zoekwoorden in de titel, meta-omschrijving en inhoud van de pagina’s opgenomen zijn. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de zoekwoorden op een natuurlijke manier in de tekst zijn opgenomen, zodat de inhoud voor bezoekers van jouw website relevant en waardevol is.

Door zoekwoorden op relevante pagina’s op jouw website te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat jouw website beter gevonden wordt in zoekresultaten en meer verkeer ontvangt. Dit kan leiden tot een grotere online zichtbaarheid en meer klanten voor jouw bedrijf.

De tweede stap:

Zorg dat jouw website een goede technische structuur heeft, met duidelijke navigatie en snel ladende pagina’s.

 • Zorg voor een duidelijke navigatie: Maak gebruik van een logische structuur voor jouw website zodat bezoekers snel en gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze zoeken.

 • Snel ladende pagina’s: Zorg ervoor dat jouw pagina’s snel laden door de bestanden te optimaliseren en onnodige code te verwijderen. Dit kan de gebruikerservaring verbeteren en kan ook een positief effect hebben op de zoekmachine-ranking van jouw website.

 • Gebruik van een responsive design: Zorg ervoor dat jouw website op mobiele apparaten goed wordt weergegeven. Dit kan de gebruikerservaring verbeteren en kan ook een positief effect hebben op de zoekmachine-ranking van jouw website.

 • Gebruik van rich snippets: Zoekmachine optimalisatie met rich snippets zorgt voor een beter zichtbare website in zoekresultaten, dat kan zorgen voor meer kliks.

 • Gebruik van een goede hosting provider: Een goede hosting provider zorgt voor een snelle laadtijd van de website, een goede uptime en beveiliging.

Door aandacht te besteden aan de technische structuur van jouw website, kun je ervoor zorgen dat bezoekers gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze zoeken en dat jouw website snel laadt. Dit kan leiden tot een betere gebruikerservaring en een hogere zoekmachine-ranking.

De derde en laatste stap:

Creer kwalitatieve en unieke inhoud.

 • Creëer regelmatig waardevolle inhoud: Zorg dat je regelmatig nieuwe en relevante inhoud toevoegt aan jouw website, dit zorgt voor een constante stroom van verkeer en kan ook bijdragen aan een hogere zoekmachine-ranking.

 • Maak gebruik van zoekwoorden: Plaats zoekwoorden op een natuurlijke manier in jouw inhoud en zorg dat de inhoud van de pagina relevant is voor de zoekwoorden.

 • Zorg voor unieke inhoud: Zorg ervoor dat jouw inhoud uniek is en niet alleen een kopie is van inhoud die al op andere websites staat. Dit kan leiden tot een hogere zoekmachine-ranking en kan ook bijdragen aan een betere gebruikerservaring.

 • Maak gebruik van multimedia: Voeg afbeeldingen, video’s en andere multimedia toe aan jouw inhoud om het interessanter en aantrekkelijker te maken voor bezoekers.

Door kwalitatieve en unieke inhoud te creëren, kun je ervoor zorgen dat jouw website interessant is voor bezoekers en dat deze inhoud ook relevant is voor zoekmachines. Dit kan leiden tot een hogere zoekmachine-ranking en kan ook bijdragen aan een betere gebruikerservaring.

Internetbureau SEO 24/7

Verbeter Uw Online Zichtbaarheid Met Onze SEO Services

Services
Social Media