SEO-24/7

Web Hosting

In een wereld waar het digitale landschap immer evolueert, waar websites en online diensten alsmaar prominenter worden, is het van essentieel belang om te kunnen leunen op een solide en betrouwbare partner voor webhosting. Eén die uw website zonder enige aarzeling ondersteunt.

Web Hosting Pakketten: Super Snel & Compleet!

Onze services

Eindeloze Mogelijkheden

Gedeelde Hosting

Snel en veilige hosting voor kleine en middelgrote sites en bedrijven.

Cloud Hosting

Cloud servers en geweldige prestaties en een beheerde service.

WordPress Hosting

Beheer uw WordPress-sites eenvoudig en met meer vrijheid.

Scalable Hosting

Automatisch schaalbare cloudplannen voor elke site.

WooCommerce Hosting

Geef uw bedrijf een boost met geoptimaliseerde Woo hosting.

Business Cloud

Geoptimaliseerde Cloud Hosting voor Grote Bedrijven.

Email Service

Gratis e-mail service en e-mail migrator plus online panel.

Domain Name

Populaire en land-specifieke domeinnamen beschikbaar.

Server Locaties

Servers van overal ter wereld

Bekijk wat anderen zeggen..

Sinds 2004 biedt SiteGround hoogwaardige hostingdiensten aan die meer dan 2 miljoen domeinen ondersteunen.

Beschouwd als een toonaangevend webhostingbedrijf en internationaal erkend om hun unieke aanpak van hosting, bieden wij diensten die de meeste hostingbedrijven niet eens mogelijk zouden achten. 

Wauw, beste hosting die je kan vinden. Ik ben overgestapt van GoDaddy naar SiteGround en het verschil is ongelofelijk. Mijn site is veel sneller, het platform heel duidelijk en de service echt ongelofelijk. Ik heb er echt geen woorden voor. Zelfs op een zondag wanneer je site plat gaat door je eigen fout 😉 helpen ze je altijd heel snel verder. Echt dag en nacht.

dhr. David Claes België

Paar weken geleden Siteground aangeschaft voor onze nieuwe website EnergiekInkopen.nl. Ik heb matige ervaringen met veel webhosting partijen in Nederland. Of ze zijn duur met redelijke support, of erg goedkoop met slechte support. Mede door de vele positieve Trustpilot reviews heb ik nu gekozen voor Siteground. Voor relatief weinig geld een hosting pakket voor te gebruiken voor meerdere domeinen en een schijf van 20 Gb. Ik heb direct de ondersteuning getest via de chat. Binnen paar minuten was de host in de lucht, wordpress geïnstalleerd inclusief (gratis) SSL. Aanrader!

Ludo Zwaan Nederland

Nadat ik over was naar Siteground was ik blij verrast. Naast dat ze beschikken over compleet vernieuwd super intuïtief dashboard, was mijn website vele malen sneller! WordPress installeren ging gemakkelijker dan bij iedere andere hosting die ik gebruikt heb. En dat zijn er nogal wat. Ook is het bij Siteground onmogelijk om via een achterdeur bij andere websites op dezelfde server te komen. Dit is volledig afgeschermd dus voelt een stuk veiliger!

Matthijs Nederland

Klaar voor onze web hosting?

Sluit je vandaag aan bij een van de meest gerespecteerde hosts!

Internetbureau SEO 24/7

Verbeter Uw Online Zichtbaarheid Met Onze SEO Services

Services
Social Media